Kick-off Bommelerwaardse Uitdaging

, , 19 mei 2017

Maandag 19 juni a.s
16:00 – 18:00 uur

Locatie: Van der Valk Hotel, Zaltbommel

De 66ste Uitdaging in Nederland start op 19 juni in de Bommelerwaard! Dan vieren we dat deze Uitdaging het lokale bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, overheid en onderwijs gaat verbinden met als doel de samenleving in de Bommelerwaard te versterken.

Sprekers
Anita Sörensen (Wethouder gemeente Maasdriel)  –  Kees Zondag (Wethouder gemeente Zaltbommel) – Jan Boot (Voorzitter Bommelerwaardse Uitdaging) – Marianne Uijtendaal (Manager Bommelerwaardse Uitdaging) – Gerda Geurtsen (Directeur Nederlandse Uitdaging)

Aanmelden
Gaat u de uitdaging aan om de Bommelerwaardse Uitdaging verder te laten groeien en daarmee bij te dragen aan een sterke en nog aantrekkelijker Bommelerwaard? Meld u aan bij danielle.vlith@schoutenglobal.com en ontvang het programma.

Lokale samenleving sterker maken
De Bommelerwaardse Uitdaging zorgt voor en stimuleert samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven, dat maatschappelijk betrokken wil zijn.  De Bommelerwaardse Uitdaging bemiddelt  in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen.

De Bommelerwaardse Uitdaging
De Bommelerwaardse Uitdaging is de 66ste  in Nederland. Founders van de Bommelerwaardse Uitdaging zijn het Oranjefonds, gemeente Maasdriel en gemeente Zaltbommel, Schouten en Nelissen, Woningbouwvereniging de Kernen, Notariskantoor Kampschoër, Rabobank Bommelerwaard.

Tot ziens op 19 juni!

Marianne Uijtendaal, Manager Bommelerwaardse Uitdaging