Werkwijze

Voor de Bommelerwaardse Uitdaging gebruiken we in grote lijnen de werkvorm van de Zutphense Uitdaging. Deze werkvorm is ontwikkeld in Arnhem in 1999. Dit is een groot succes en daarom een voorbeeld voor ons.

De formule is simpel en sterk
Verzoeken van maatschappelijke organisaties komen binnen bij het team van de Bommelerwaardse Uitdaging. De Matchgroep bekijkt deze aanvragen. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, bekijken we welk bedrijf we vragen om mee te werken aan het project. Daarnaast komt er regelmatig aanbod binnen van bedrijven die hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap willen vormgeven. Voor deze bedrijven zoeken we een passende vraag vanuit het maatschappelijk veld.

Nog meer mogelijk
Naast het actief bemiddelen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven via de Matchgroep, levert de Bommelerwaardse Uitdaging ook andere diensten. Zo onderhouden wij o.a. een Spullenbank en een Cadeautjesbank.

Bruggen slaan
Met het realiseren van matches slaat de Bommelerwaardse Uitdaging bruggen tussen het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven in de Bommelerwaard.