Vijf fouten in het de sportschool die je niet meer mag maken!
Je hebt een sportschool gevonden in de buurt en bent inmiddels fanatiek aan het sporten. Hartstikke goed natuurlijk, maar toch betrappen wij onszelf en vele andere sporters nog met regelmaat op veelgemaakte fouten. Wij hebben de meest voorkomende fouten voor jou op een rijtje gezet, zodat jij deze kunt voorkomen.

Sporten zonder concreet doel
Fitnessen kun je doen met diverse doelen voor ogen. Zo wil de een graag afvallen, de ander graag aankomen en weer een ander gewoon graag in beweging blijven. Fitness biedt voor al deze doelen een uitkomst. Wel is het belangrijk dat je goed voor ogen hebt wat jij wil bereiken in de sportschool. Iemand die wil aankomen en vooral sterker wil worden zal een ander programma volgen dan iemand die enkel wil afvallen. Vraag daarom een medewerker in jouw sportschool om advies, zodat je zeker weet dat je het juiste schema volgt en het maximale uit je workout haalt.

Waar moet je op letten bij het kiezen van je nieuwe sportschool en abonnement?
Het kiezen van een nieuwe sportschool is vak lastiger dan je in eerste instantie zou denken. Je wil tenslotte geen verkeerde keuze maken. Helemaal niet wanneer je kiest voor een sportschool met een abonnement van 12, of soms zelfs 24 maanden. In dit artikel proberen wij je te helpen door wat dieper in te gaan op een aantal aandachtspunten.

De prijs
We kunnen er uiteindelijk niet om heen, maar velen van ons zullen de prijs van hun sportschoolabonnement toch het belangrijkst vinden. Niet geheel onterecht, je kunt geld immers maar een keer uitgeven. Toch adviseren wij je om eens te kijken of een sportschool die vijf euro per maand meerkost, misschien beter bij je past. Wanneer je hierdoor een sportschool vindt die echt bij je past, zullen die twee biertjes per maand in de kroeg die je moet besparen het ongetwijfeld waard zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *